EPS Specials

 

Visitekaartjes

Snel visitekaartjes - EPS Amsterdam

Je kunt bij ons uit verschillende formaten en materialen kiezen om jou visitekaartjes te laten drukken of printen. Dit kan vanaf 50 stuks tot zoveel je wil. Als je alle tijd hebt is de prijs laag en heb je haast en wil je het dus graag snel hebben dan komt daar een toeslag op maar dan kun je ze wel al binnen 2 uur ophalen. Dit alles in de hoogste kwaliteit.

Bijzondere visitekaartjes maken? Bij EPS Amsterdam kunt u uw bedrukte visitekaartjes ook laten veredelen met bijvoorbeeld een glans- of mat-laminaat. Ook kun je kiezen voor rondhoeken of als je het nog gekker wilt vraag het ons en negen van de tien keer kan het. Voor nieuwe bedrijven zijn de eerste 100 gratis.

Visitekaartjes met spoed? Vandaag besteld en binnen 2 uur klaar. Ook hiervoor moet je bij EPS Amsterdam zijn.

 

Visitekaartjes


 

Krant laten maken

Krant laten maken - EPS Amsterdam

Jouw bedrijf of event net als het dagelijkse nieuws in de krant? Wij drukken jou reclame- of festivalkrant vanaf 1 stuk. Juist in deze tijd van digitalisering onderscheid je je door voor een uiting in een krant te kiezen. Van 4 t/m 60 pagina's en van Berliner, Tabloid tot A3 staand.

 

 

 

 

Krant laten maken


 

A3 brochures

A3 Brochure - EPS Amsterdam

Een A3 brochure drukken, liggend (oblong) of staand? Standaard geniet, zeer geschikt als presentatiemateriaal. Wordt voorzien van een stevige omslag of selfcover en gebonden met twee nietjes in de rug. Vanaf 8 pagina's oplage 1.

 

 

 

 

A3 brochures


 

Leporello

Krant maken vanaf 1 stuk - EPS Amsterdam

Je wilt een Leporello maken maar weet niet tot hoe lang je kunt? Bij EPS Amsterdam kun je tot wel 30 meter een leporello laten maken.

Ben je benieuwd naar de kwaliteit van onze EPS-specials vraag dan een voorbeeld aan of kom gezellig langs op de H.J.E. Wenckebachweg 6V-4. Uiteraard kunnen we je ook in Amsterdam bezoeken en je de mogelijkheden tonen. Voor ander formaten, aantallen, levertijden etc maken we graag een aangepaste offerte voor je.

 

 

Leporello


 

Neem contact met ons op

Aarzel niet en bel ons op 020 620 64 06 of stuur even een mailtje naar balie@eps-amsterdam.nl voor het maken van een afspraak.

 

Neem contact op