Beachflags zijn veelzijdige marketingtools die je kunt inzetten tijdens beurzen, concerten, open dagen, markten, of in winkels en bedrijfspanden. Ze zijn eenvoudig te monteren, gemakkelijk te vervoeren, en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Moment a.u.b.Message

Heb je vragen over het bestellen on-line van Beachvlaggen, bel 020 - 620 64 06 of mail naar balie@eps-amsterdam.nl

We kunnen je natuurlijk een PDF sturen met de werktekening voor een Beachvlag

Aanleverspecificaties

Aanlevering art work in PDF
Afloop 10mm rondom zonder snijtekens
Aanbevolen resolutieminimlaal 72 DPI
 

Omschrijving Beachflag straight

Een straightflag laten bedrukken voor jouw klant? Profiteer van een hoge kwaliteit print door high tech machines van Durst, een scherpe prijs en de snelste levering. Een straightflag is één van de verschillende modellen beachflags.

Toepassingen en voordelen van beachflags

Beachflags kun je inzetten tijdens beurzen, concerten, open dagen, markten of in winkels of bedrijfspanden. Ze zijn eenvoudig op te zetten, makkelijk te vervoeren en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Drie materialen voor een straightflag

Straightflags worden gemaakt van onze vlag materialen. Het materiaal Flag is de universele stof voor bedrukte vlaggen. Flag PET is een duurzaam alternatief, gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Longlife is een extra sterke vlaggenstof dat dankzij een speciale structuur minder snel rafelt.

Duurzaam materiaal: Flag PET

Flag PET is een transparante, polyester doeksoort met een fijne structuur en lichtglanzende uitstraling. Het is gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Flag en Flag PET hebben precies dezelfde kenmerken en uitstraling. Dus ga jij voor duurzaamheid? Kies dan Flag PET. Het materiaal is weersbestendig en is door de open structuur winddoorlatend. Het materiaal kan dus buiten ingezet worden zonder dat het meteen stuk waait.

Tunnel vs. elastische band

De gepersonaliseerde tunnel wordt gemaakt van hetzelfde materiaal als de vlag. Het ontwerp loopt door waardoor het een mooi geheel wordt. De elastische band is daarentegen te verkrijgen in het zwart of wit, het ontwerp loopt dus niet door. De elastische band maakt de beachflag een stuk steviger waardoor de levensduur wordt verlengd. De band is daarnaast voordeliger en duurzamer omdat het een stuk minder snijafval met zich meebrengt.

Combineer met de juiste accessoires

Maak je bestelling compleet met een beachpole en bijpassende standaard. Kies jouw standaard aan het einde van het bestelproces.