Advies en Begeleiding

Advies en begeleiding

EPS Amsterdam helpt je graag door het hele proces heen en denken graag met je mee over de diverse mogelijkheden van print en drukwerk. Samen komen we tot de mooiste oplossingen.

Je print- en drukwerk is in de juiste handen bij EPS Amsterdam print- en drukwerk. Met ons netwerk van specialisten zorgen we voor unieke producten. We helpen je graag de juiste keuzes te maken en als je het makkelijk en prettig vindt nemen we de gehele drukwerkbegeleiding van je over. Met onze kennis en ervaring bewaken wij de kwaliteit van je productie. Dat is wat wij noemen “ontzorgen”.

Persoonlijk advies, dat is extra dienstverlening die standaard is bij EPS Amsterdam! Ben je een grafisch professional of het tegenovergestelde “een absolute leek” op gebied van drukwerk? Wij staan je steeds bij met raad en daad.

Neem rustig contact met ons op

Wil je meer weten over digitaal drukwerk, offsetdrukwerk, papiersoorten, afwerkingen of fulfilment? Heb je een deadline die onmogelijk lijkt? We vertellen je graag over onze mogelijkheden zowel digitaal als in offset, en bij ons staat vragen vrij. Samen komen we tot het beste en mooiste resultaat.

Aarzel niet en bel ons op 020 620 64 06 of stuur even een mailtje naar balie@eps-amsterdam.nl voor het maken van een afspraak.

Neem contact op

Vraag offerte aan

 

 


Onze Specialiteiten

Krantpapier - EPS Amsterdam
Krant
Je eigen gemaakte krant

Laat je eigen krant maken vanaf 1 stuks.

A3 brochures - EPS Amsterdam
A3 brochures
A3 liggend of staand.

A3 brochure's liggend of staand vanaf 1 stuks.

Leporello drukken - EPS Amsterdam
Leporello's
Zig zag, zig zag, 30 meter

Leporello's tweezijdig geprint tot wel 100 meter aaneen stuk.